Dieselkachel Autoterm 12V 2KW

vanaf € 590,00

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Topkwaliteit dieselkachel van Autoterm (voorheen Planar), 2 KW vermogen met standaard bediening zonder thermostatische regeling, met ventilatiemogelijkheid.
Deze kachel wordt standaard geleverd met stille brandstofpomp en uitlaatbuis-isolatie. Bij SunnyVan met gratis aanzuigbuis 6mm en montage tegen gunstig uurtarief mogelijk.


Alle Autoterm kachels zijn goedgekeurd door de TUV en voldoen aan de emissie eisen. Wij leveren alleen de goedgekeurde kachels met Japanse gloeibougies.

De 2d word nu standaard geleverd met hoogtesensor. Deze is getest tot 2500 meter. Deze sensor voorkomt dat door de ijlere lucht de kachel gaat vervuilen.

De AUTOTERM Air 2D (12V/24V) dieselkachel heeft de kleinste afmetingen en het kleinste vermogen uit ons AUTOTERM Air assortiment. Als de te verwarmen ruimte met 1 of 2 warme luchtroosters te verwarmen is dan kan de AUTOTERM Air 2D luchtverwarmer de beste keuze zijn voor uw situatie. Doordat de aansluitingen gelijk zijn aan de meeste dieselkachels van andere fabrikanten, kan de AUTOTERM Air 2D vaak worden ingezet als vervanger van een bestaande dieselkachel.

De AUTOTERM Air 2D moduleert, dat wil zeggen dat de kachel zich aanpast aan de warmtebehoefte.

De AUTOTERM Air 2D wordt standaard geleverd met thermostaat, installatie-set (zie downloads) en 2 jaar garantie. De montage beugel, luchtslangen en dergelijke dienen apart te worden besteld.